Promotivni i reklamni artikli

Promotivni artikli važni su za uspješno predstavljanje tvrtke ili proizvoda. Teško je zamisliti uspješno predstavljanje tvrtke na sajmovima i festivalima bez nekih od ključnih promotivnih artikala poput roll up bannera ili pop-up zida, pvc stolića ili držača za letke.

Uz sve uobičajene modele promotivnih artikala, izrađujemo i jedinstvene custom made promotivne artikle koji će vas sigurno izdvojiti iz mase. 
Najčešći materijali koje koristimo u izradi modela po narudžbi su Plexiglass, Forex, drvo i removeable naljepnice. Zajedno s vama kreiramo idejna rješenja, dogovaramo način izrade, te izrađujemo i montiramo izrađene artikle. 

Promotivni artikli

STALCI ZA LETKE

Dostupni su standardni stalci koje se može dodatno personalizirati, ali moguće je izraditi i unikatna rješenja.

POP UP ZIDOVI

Pop up zidovi su odličan alat za komuniciranje snažnih vizualnih poruka, s obzirom na površinu koja se oslikava.

ROLL UP BANNERI

Roll up banneri dostupni su u nekoliko dimenzija. U cijenu roll up bannera uključen je mehanizam, oslikan vizual i prijenosna torba.

PULTEVI I PVC STOLIĆI

Pultevi i stolći su nezaobilazni artikli sajamske promocije. Dostupni su u nekoliko dimenzija i izvedbi.

SVJETLEĆI STOLIĆI

Isto kao i svjetleće kutije, odličan su promocijski alat. Moguće ih je izraditi po narudžbi za kupovinu ili za najam.

SVJETLEĆE KUTIJE

Svjetleće kutije najčešće se izrađuju od plaksiglasa jer omogućava dobru propusnost svjetla, ali i visoku razinu personalizacije. Moguće ih je izraditi po narudžbi, a nudimo vam najam ili opciju trajne kupovine.

TISAK NA TEKSTILE

Bilo da trebate uniformiranu odjeću, majice, pregače, kape ili vezice za akreditacije i platnene vrećice, možemo vam ih ponuditi po pristupačnim cijenama.

Slobodno nam se obratite za informacije o proizvodima i cijeni.