Dobrodošli

MAX media

Isporučujemo nemoguće!

Max media je full service dizajn i print studio. Bilo da tražite vizitku, web ili oslikani automobil, s nama ćete uvijek dobiti kvalitetan proizvod. Obratite nam se s povjerenjem ili nas posjetite kako bi se bolje upoznali s vama i vašim potrebama.
Image

Max media voli kreativna i unikatna rješenja.
Vodimo se idejom da uspješno poslovanje leži na dobrim odnosima s klijentima, puno popijene kave, jasnim rokovima i sjajnim rješenjima koja Vas razlikuju od konkurencije.

Kako je nastao Max media studio?

Max media izrastao je iz tvrtke Max dizajn, osnovane 2014. godine nakon dugogodišnjeg rada u grafičkoj i tiskarskoj industriji te obrazovanju u području komunikacija i marketinga.

Prve djelatnosti su se odnosile na oslikavanje vozila i zatamnjivanje stakala na vozilima i građevniskim objektima, pri čemu smo paralenlno započeli s uslugama tiska velikog formata, te uslugama brendiranja poslovnih prostora, izloga i izradom reklama. Nedugo nakon toga ostvarili smo odličnu suradnju s marketinškim agencijama za koje smo počeli kreirati custom made rješenja za potrebe guerrilla marketinga i ulične promocije. 

Usluge digitalnog tiska i izrade web stranica prirodno su se naslonile na postojeće usluge kako bi svojim klijentima, ali i novim klijentima mogli pružiti potpunu uslugu.

MISIJA

Naša misija je ostvariti dugogodišnju suradnju s klijentima i biti im podrška u njihovom poslovanju.

VIZIJA

Naša vizija je zauzeti prepoznatljivu poziciju na tržištu te biti uzor u stvaranju jedinstvenih proizvoda i usluga.

CILJEVI

Naš cilj je kontinuirano razvijati postojeće vještine i bazu zadovoljnih klijenata.

KVALITETA

Pri dizajnu i izradi proizvoda koritimo samo vrhunske brendove s kojima ostvarujemo vrhunske rezultate.

ORIGINALNOST

Svakom projektu pristupamo s posebnom pažnjom, a know how koji smo stekli kroz godine omogućava nam kreiranje jedinstvenih proizvoda.

INTEGRITET

Većina naše baze klijenata dolazi iz preporuke zadovoljnih klijenata, jer se prema svakom klijentu odnosimo kao da je jedini.

GARANCIJA

Stojimo iza naših radova, što znači da u svakom trenutku možete dobiti potporu koja vam treba.

Klijentima nudimo full servise uslugu u području grafičkog i web dizajna te digitalnog tiska. Naš pristup radu i klijentima omogućava nam da stvaramo vrhunske proizvode kada se radi o oslikavanju vozila, brendiranju poslovnih prostora, nabavi, kreiranju i izradi niza promotivnih artikala.

Saznaj više o digitalnom tisku, XXL printu, promotivnim artiklima, izradi reklama, brendiranju poslovnih prostora te o oslikavanju vozila i zatamnjivanju stakala.

Uspješne suradnje kojima se ponosimo: